Schiphol verwelkomt Frans bakkerijconcept LOAF in Lounge 1
Amsterdam Airport Schiphol en Avolta introduceren een nieuw horecaconcept op de luchthaven: LOAF. Deze Frans geïnspireerde bakkerij brengt een sfeervolle en smaakvolle ervaring naar de recent vernieuwde Lounge 1 en vormt een nieuwe stap in de verbetering van het horeca-aanbod op Schiphol.
Met de komst van LOAF blijft Schiphol investeren in het verbeteren van de passagiersbeleving op de luchthaven. In een typische Franse setting met open terrassen kunnen reizigers genieten van Franse klassiekers en lokale specialiteiten. Op het menu staan onder andere warme en koude baguettes, die worden bereid met vers zuurdesembrood.
Lounge 1
LOAF is gevestigd op een vertrouwde locatie in Lounge 1, waar voorheen Café Chocolat en Seafood & Bubbels waren gevestigd. Met bijna 200 zitplaatsen en een 24-uursaanbod van verse producten biedt LOAF een hoogwaardige en toegankelijke eetgelegenheid voor elke reiziger, op elk moment van de dag. Reizigers die binnen Europa vliegen komen na de securitycheck in deze lounge terecht. De lounge ging recent van 19.000 naar 24.000 vierkante meter, waardoor er meer loop- en zitruimte is ontstaan. Daarnaast breidt Schiphol het aanbod van winkels en horeca uit met 23 nieuwe concepten, waarmee de luchthaven reizigers nog meer variatie en hoogwaardige services biedt.